keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Jännittäviä aikoja

Tanssikisojen jälkeen ollaan otettu treenirintamalla rauhallisesti ja samaten myös hieronnan jälkeen. 

Viime torstaina tanssikaverit kävivät hierojalla ja molempien koirien osalta olin ehtinyt maalailemaan piruja seinille. Paitsi että kelit ovat olleet mitä ovat, niin Daya oli joulukuun hieronnassa melko kierossa kunnossa. Cloudyn osalta ei hirvittänyt mikään muu kuin sellainen pikkujuttu, että se on käynyt hoidettavana viimeksi viime keväänä...lohduttauduin sillä, ettei se ole tarkemmin ajatellen kovin aktiivisessa harrastuskäytössä ollutkaan. Suurin osa Cloudyn viime vuodesta oli kotikoirailua äidin luona.

Käsittelyn päätteeksi Dayan paperiin kirjoitettiin "kuin eri koira" sillä joulukuun loppupuolella olleista jumeista ei ollut enää tietoakaan, vaan tyyppi oli oikein hyvässä kunnossa. Cloudykaan ei ollut niin pahana, kuin olisi voinut luulla, mutta kuitenkin vähän tukossa. Jatkokäsittelylle ei suoraan ollut tarvetta, mutta seuraillaan. Jatkossa hoitoväli pidetään kuitenkin suosiolla vähän tiivimpänä...


Daya kävi tammikuun puolella uudemman kerran polvitarkastuksessa, kun tsekkiläisen parin vuoden takainen tulos ehti vanhentumaan. Daikku sai jälleen priimat paperit, eli tuloksena iloinen 0/0. Sitä seuraavalla viikolla Wintu puolestaan kävi hammaskivenpoistossa ja siitä reissusta tulikin vähän pidempi, sillä huomattiin, että shetlantilaisen toinenkin P4-hammas oli lohjennut. Tiedossa oli siis jälleen kerran hampaanpoisto vol. 927293739. Aikaa Wintulle oli kuitenkin varattu vain sen hammaskivenpoiston verran, joten ajattelin, että joudutaan varaamaan uusi ja pidempi aika. Onneksi klinikalla saatiin aikatauluja sumplittua siten, että nämä molemmat pystyttiin tekemään samalla reissulla. Onnea on näin ihana vakioklinikka.

Daya sai hyvillä mielin jäädä hieronnan jälkeen odottamaan juoksujaan. Erika sanoi, että käsittely saattaa nopeuttaa juoksujen alkamista, joita olin odottanut alkaviksi helmikuun puolivälin jälkeen. Myöhään perjantai-iltana saatiin kuitenkin tippa paperille, joten projekti pikkuDaikkuja nytkähti askeleen eteenpäin. Ensi viikolla olisi siis tiedossa reissua Itäisempään Suomeen, tuskin maltan odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti