tiistai 31. toukokuuta 2016

Mitäs me hitaat

Sunnuntaina juostiin Cloudyn kanssa pari rataa Laukaassa. Ei sitten ehdittykään treenaamaan yhtään äitienpäiväkisojen jälkeen, mutta tämä treenaamatta kisaaminen taitaa olla jo enemmän sääntö kuin poikkeus.

Tuomarina Eeva-Liisa Pohjanen ja radat olivat oikein kivoja!

Ensimmäisellä radalla möhlättiin heti kepeille ja keinulla Cloudy vähän sinkoili, joten otettiin se kertauksen vuoksi uudelleen. Radan jälkeen tuli tutulta kommenttia, ettei kuulemma tuon takia olisi hyllyä kannattanut ottaa (takuuvarma sijoittuminen meni hukkaan!!!) mutta en halua omien koirien tekevän tuollaisia keunuja. Tosin tämä taisi olla koiralta puhdas vahinko, sillä Cloudy ei ole juurikaan tehnyt tuollaisia ja se oli itsekin vähän hämillään tapahtuneesta. 

B-radalla selvittiinkin nollalla maaliin ja sijoituttiin kolmanneksi, aika kivaa! Cloudy tienasi itselleen ensimmäisen mitallinsa, lauantaikarkkeja ja kissoille uuden ruokakupin. Tai mahtuu siihen varmaan Wintunkin nokka.

Videoista kiitos kaunis kuvaajille!Kisoista jäi todella hyvä fiilis! Cloudy oli reipas ja ihana sekä alkoi löytämään hyvin rytmiä tuohon pujotteluun, vielä kun sen ohjaaja antaisi sen tehdä ne itse niin avot. Ihanneaika oli 47s ja siitä mentiin yli 4,16s verran mutta olihan siellä useampi kohta, joista sitä aikaa pääsi kertymään. Keinulla mietiskeltiin, mutta puomin jälkeen eurasier tuumi, että sinne keinulle voisi sittenkin mennä uudelleen ja huonosti toteutun takaaleikkauksen vuoksi koira ehti olemaan vähän hukassa ennen keppejä. Kaikki nelosella alkavat ihanneajat ei todellakaan passaa meille, mutta tuo olisi voinut olla ihan tehtävissä ja se on aika mukava ajatus.

Dacu ja Daya kävivät eilen hierojalla. Dacusta jo tiesinkin, ettei se tule selviämään puhtailla papereilla ja niinhän siinä kävi. Tyyppi oli alkuun kosketusarka ja herkkä sekä oikea puoli kokonaisuudessaan kireä ja kipeä. Vasen puoli oli muuten hyvä, mutta peräpää oli taas jumissa molemmin puolin, mikä ei ollut yllätys. Aukesi kuitenkin lopulta ja täytyy nyt kesäkuussa viedä se taas jonnekin hoidettavaksi.

Dayan hoitoväli oli päässyt venymään hävyttömän pitkäksi, mutta tsekkiläisellä olikin ainoastaan oikean puolen ristiluu/solisluu-liitos sekä lannerangan loppu hieman tukkoiset. Molemmat aukesivat nopeasti muuten tyyppi olikin erinomaisessa kunnossa. Tältä viikolta agi sekä vepe jäävät luonnollisesti tämän kehonhuollon vuoksi väliin, mutta ensi viikolla sitten.

Niin ja ilmoitin Daikun ihka ensimmäiseen tokokokeeseen. Kokeenomaista treeniä meillä on alla hirmuisen vähän ja itselläni on vielä inssi koetta edeltävänä päivänä, joten ei ehdi liiaksi jännittämään tokoiluja. Meillä ei ole mihinkään kiire noiden tokotulosten suhteen, mutta se ajokortti olisi kyllä aika kiva!

6 kommenttia:

 1. Onnea kolmannesta sijasta agilityssa! Ja hyvä, ettei suurempia jumeja löytynyt Dayasta. Kyllä se Dacukin vielä vetristyy.

  Tsemppiä Daikun ekaan tokokokeeseen!

  Ps. Ihan mielenkiinnosta kysyn, että lausutko Cloudyn nimen Kloudi vai Klaudi, kun eikös se sanota englsnnissa Klaudi. Mietin vaan, kun Cloudyn lempinimiä on mm. Kloodi ja Klade, joten se voi viitata kumpaankin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) Samaa toivon Dacun osalta minäkin.

   Cloudy on ihan vaan Klaudi. :) Oon jotenkin tahtomattani onnistunut antamaan noille vähän hankalat nimet sen suhteen, että Dura on laumasta ainoa, jonka nimi lausutaan samalla tavalla kuin kirjoitetaankin. :D

   Poista
 2. Siis mitä sä oikein oot flirttaillu mun jätkäkaverin kanssa?! tuus ulos nii tapellaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teitä anonyymejä on kyllä moneen lähtöön.

   Poista
  2. mä piirsin sarjakuvan saksanseisojasta joka pomppi kyrpänsä avulla eteenpäin xDDDD

   Poista
  3. ^Seuraavasta järjen riemuvoitosta taitaa lähteä kommenttien valvonta käyntiin. :)

   Poista