perjantai 19. helmikuuta 2016

Helmikuun haaste

Vuoden ensimmäinen haaste saatiin Vellan elämää - blogista, kiitos!

Oletko koirasi kanssa talvi vai kesäihmisiä?

- Itse tykkään talvesta, jolloin puolet laumasta kuitenkin lähinnä nostelee tassujaan, joten kompromissina varmaan kevät? Jos on pakko valita, niin kesä, koska lauma ja laumanjohto pääsee uimaan.

Mikä on hulluinta, mitä olette koirasi kanssa tehneet?
- Kaikkea ei tännekään uskalla kertoa. On kuitenkin tullut ilmoitettua koiria kisoihin vähän liiankin extempore ja kerran lähdin lenkittämään koiria tavoitteena löytää uusia lenkkeilyreittejä. Äiti sai sitten etsiä meitä pitkin Jyväskylää kun ehdin vain soittamaan että eksyksissä ollaan ja antamaan tosi heikot koordinaatit ennen kuin puhelimesta loppui akku. Ei tosin ollut ainut kerta, kun ollaan eksytty. Sisko on joutunut etsimään meitä ponin kanssa Killerin maastoista ja sitä rataa. Digi osasi aina kotiin tai autolle ja nyt on vihdoin alkanut tuntua siltä, että Dacukin osaa.

Cloudy sanoi syksyllä -14 räyh
Onko tiellenne osunut koskaan vaaratilanteita, jos on niin mitä?
- Parhaiten on jäänyt mieleen varmaankin kesäkuu 2010, kun Wintu oli 3kk ikäinen ja oltiin Dacun ja vauva-Wintun kanssa kävelemässä maantiellä. Yks kaks erään talon pihalta juoksee hirvikoirauros ja säntää tappaamaan Dacua ja Jessi miettii että what I can do. Koiran omistajaa ei tietenkään näkynyt missään eikä muitakaan ihmisiä sen paremmin. PentuWintu oli peloissaan ja Dacu vihainen ja minä jotain niiden välimaastoa.

Minkä tempun koirasi osaa parhaiten?

- 4/5 laumasta osaa parhaiten mennä ympäri, mutta se 1/5 on Cloudy, joka osaa parhaiten kurren.

Mikä on parhain hetki vuodelta 2015?
- Näitä on paljon, mutta se hetki, kun maksoi Dayan luustokuvien lausunnot ja uskalti avata silmät tuloksia katsellessa oli aika helpottuneen hieno.

Mitkä on teidän tavoitteet vuodelle 2016?
- Nämä!

Mikä on hassuin kuva lemmikistäsi?

- Tästä en pääse yli, vaikka onhan noita muitakin.

toinenkin räyh

Mitä harrastat koirasi kanssa?
- Me jotka seilataan harrastusten osalta ihan liikaa harrastamme tokoa, agilityä, koiratanssia, rallytokoa, vepeä ja vähän näyttelyitäkin.

Mistä koirasi pitää eniten?
- Dacu pitää eniten ruoasta, Windy makaroonilaatikosta, Cloydylla mielialat vaihtelee, mutta nyt kun sillä on juoksut niin Dacu on se juttu. Daya puolestaan pitää palloista ja Dura siitä, kun puhaltaa sen naamaan. Ps. tutut älkää kokeilko

Jos koirasi saisi olla jokin taruhahmo tmv, niin mikä se olisi?
- Dacu Windy Cloudy Daya Dura 2 3

Millainen koiranomistaja sinä olet omasta mielestäsi?
Noin niinku omasta mielestä ihan hyvä. Olen toisinaan vähän laiska tyyppi, mutta toisaalta en myöskään draamaile liikaa. Kärsivällisyyttä saisi tulla lisää ja samaten voisin katsoa useammin peiliin, koska useimmiten asia on näin.

Tällä kertaa en taaskaan jaksa haastaa ketään. Ei meille tosin kohta varmaan heitetä enää yhtäkään haastetta, kun laiskana jätän kaikki puolitiehen. Näihin vastaaminen on kuitenkin aika kivaa.

7 kommenttia:

 1. kerro nyt edes jotain tuohon toiseen kysymykseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan kertoa heti kun mieleen pälkähtää jotain, mikä ei ole hullun lisäksi myös noloa :D

   Poista
 2. ihanan sulonen Cloudy tuossa ekassa kuvassa, kun tuo toinen korva tuollai lerpallaan <333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cloudy kiittää! Oikeastaan sillä on aina puolet päivästä korvat päätä myöten tai muuten lerpallaan :D

   Poista
 3. tässäpä taas haastetta :) http://nettastage.blogspot.fi/2014/02/lisaa-haastetta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, tuo onkin jäänyt tekemättä :D en ehkä jaksa panostaa haasteisiin saati blogiin ihan noin paljoa, joten taidan jättää väliin.

   Poista
  2. Kyllä jaksaa aina sen verran panostaa :)

   Poista