lauantai 19. joulukuuta 2015

Mitä mukaan messarista?

Ei koiramessuja ilman ostoksia. 

Kolme lootaa dentastixejä ja keksipaketti
150kpl lihatikkuja + 150kpl lammastikkuja
Hammasluita ~ 80kpl + koirien joulupaketteihin jotain hyvää
Oikeanpuolimmaisia 60kpl ja vasemmanpuoleisia 30kpl
Daikulle uusi narupallo jyrsityn tilalle ja uusi vetolelu

Näiden lisäksi shoppailin muutamia joululahjoja, shampoota ja tästäkään reissusta ei selvitty ilman pakollisia metrilakuostoksia. Lisäksi äiti osti neljä pussia Hauhaun ruokia ja meille molemmille paidat Showlinkin pisteeltä sekä sieltä allekirjoittaneelle myös takki. Tänä vuonna en ostellut mitään krääsää, kun on nurkat täynnä tavaraa muutenkin, mutta makupalavarastoja on aina hyvä täydentää.

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun ostin näyttelystä dentastixeja, alkuun ajattelin jättää edulliset viljapuikot jälleen väliin ja niin ajatteli äitikin, kunnes kuuli Cloudyn tykkäävän niistä. Sitten niitä täytyi heti ostaa muutama laatikko ja keksejä päälle, koska Kloodi kuulemma tykkää niistäkin. 

Ps. en tiedä onko hammasluilla olemassa joku hienompikin nimi...

4 kommenttia:

 1. Kyllä nyt teillä herkkuja riittää :D

  Kumpa itsellänikin olisi niin paljon varaa, että voisi törsätä rahaa koirien herkkuihin, mutta nyt ostan vain pakolliset treeninamit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, suurin osa noistakin on treeninameja, jotka on kovassa käytössä kun treenataan olkkarin matolla, nää ei ole kotona kovinkaan nirsoja tyyppejä treeninamien suhteen. :D Nuo kestääkin sitten suunnilleen seuraavaan messariin asti tällä viiden nupin laumalla. :)

   Poista
  2. Cloudy (meidän tsekkiläinen) palkkaantuu kyllä treeneissä pallolla ja namit on vaan varalla.
   Pallo on Cloudyn mielestä parasta maailmassa :D

   Poista
  3. Dayakin on ihan pallohullu ja jos se saisi päättää, niin sitä palkattaisiin vaan pallolla. :D Onneksi se huolii namitkin, kun ne on tarpeen etenkin uusia juttuja (olkkarissa lähinnä temppuja) opetellessa, kun saa viretilan niillä vähän alhaisemmaksi niin malttaa sitten keskittyäkin paremmin. Tosin olkkaritreeneissäkin meillä yleensä on mukana pallo, jolla koitan palkkailla välillä namien lomassa, mutta tilanpuutteen vuoksi sisällä ei pallotella muuten kuin kopittelemalla. :D

   Poista