maanantai 4. toukokuuta 2015

Tavoite saavutettu

Sain kuin sainkin vappuna aikaiseksi ottaa kaavailemani päivitetyn yhteispotretin laumasta. Ensimmäiset otokset otettiin kauttaaltaan kuraisella ja märällä pellolla, joten päätettiin suunnistaa kentän pölyyn, jossa kaikki muut paitsi veteraani suostuivat poseeraamaan kameralle. Sain myös kokea sen tunteen, kun on juuri saanut koirat nättiin riviin ja samassa joku houkuttelee karkaavaa ponia takaisin viheltämällä...sen jälkeen rivi oli entinen.

Uusi yritys sitten, kun ilmasto ja ympäristö ovat vähän enemmän meidän puolella. Daikku ei enää tahtonut poseerata ilman palloa

Lauman kuudes jäsen aka Töpö unohtui kuvista aivan kokonaan, joten alla vielä muutamat (pääsiäis)kuvat tästä sinisilmästä. Jospa sitten kesällä kuva, johon Töpökin pääsee mukaan!
8 kommenttia:

 1. Teidät on haastettu! :)

  http://sheltt.blogspot.fi/2015/05/meidan-ensimmainen-haaste.html

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo ensimmäinen yhteiskuva! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia. Tyypit on tiiviisti kuin voileipä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, tiiviisti osaavat kyllä olla, vielä kun osaisivat kaikki katsoa kameraankin vähän paremmin niin avot. :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Nulli on Duraakin tuhmempi eläin ja se kyllä näkyy kuvissa heti, kun se osaa olla ulkona ilman että häviäisi kuin pieru saharaan. Katson asiaa uudelleen kuuden ja puolen vuoden päästä.

   Poista