sunnuntai 8. helmikuuta 2015

"Laita siihen kysymysmerkki, ei kaikkee voi osata"

Yleinen neuvoni kaikille koulukavereilleni, jotka pähkäilevät jonkin tehtävän parissa. Harmi, että superneuvostani ei ole meille tokotreeneissä yhtään apua, kun siellä vaihtoehdot rajoittuu tasan kahteen, osaa tai opettele osaamaan.

Vasemmalle kääntyminen jo melkein sujuu, mutta sivuaskelien kanssa ollaan shetlantilaisen kanssa siinä jamassa, ettei niitä uskalla edes treenata. Täytyy ensin miettiä oikea tapa niiden treenaamiseen, ettei Wintu saa taas aihetta pelätä, että talloisin sen päälle. Cloudyn kanssa sivuaskeleet oikeastaan sujuvat jo, jos otan askeleet niin, että lähden oikealla liikkeelle.
Toisaalta haluaisin opettaa Windylle sivuaskeleet niin, että voin lähteä liikkelle vasemmalla, siitä voisi olla hyötyä tanssiharrastuksessakin, sillä haaveilen vielä salaa siitä että TanssiWintu tekisi vielä joskus comebackin tanssikentille. Kuitenkin lienee vähän säälittävää, että muutama kuukausi ollaan miltei vaan olkkaritokoiltu kaukoja ja sivuaskelia ottamatta kuitenkaan edes yhtä ainoata askelta vasemmalle.Wintu kuitenkin kokeili taas pitkästä aikaa lauantai-illan ratoksi vadilla pyörimistä, etenkin vaihtojen treenaaminen on jäänyt melko olemattomaksi. Videota editoidessani tajusin jotain tosi lohdullista, Wintu tekee takajaloilla pyörimisen vasemmalle, joten ehkä ne sivuaskeleet eivät jää siitä kiinni, ettei shetlantilainen osaisi liikuttaa takapuoltaan. Kun vaan saisi aikaiseksi opettaa vielä samat pyörimiset molempiin suuntiin, niin avot. Siihen voi tosin mennä pieni oikeastaan vähän isompikin tovi.

Peeäs, taisin juuri tajuta miksi kaikki laittaa treenivideoihinsa musiikkia. Hatunnosto ja kymmenen pisteen papukaijamerkki niille, joilla ei mennyt hermo allekirjoittaneen "hyviiin vaaaauuu noooin" elämöintiin.

5 kommenttia:

 1. Siis toi on aivan loistava toi otsikon neuvo! :D Ja tietenkin TanssiWintu tekee comebackin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti opettajat eivät ole samaa mieltä, kysymysmerkki ei kerro yrittämisestä. ;D Mutta joo minäki uskon että TanssiWintu saattais tehdä comebackin vielä tämän vuoden puolella! :-D

   Poista
 2. ei mun mielestä tul video mitään musiikkia tarvitse, sulla on kuva ääni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noh, tulipas virheitä

   Poista
  2. Haluan tulkita tämän kohteliaisuutena, joten kiitos! :´)

   Poista