sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Mitä nopeammin, sitä nopeammin

Taisin kokonaan sivuttaa meidän rallykisat, jotka olivat kuun ensimmäisenä päivänä. Tiivistettynä mentiin kisaamaan lähinnä tokopohjalla, tarkoitus oli treenata kylttejä kunnolla, mutta se sitten jäi. Kisoja oli kaksi samana päivänä ja Windy sekä Cloudy osallistuivat molempiin kisoihin. Windylle kaksi hyväksyttyä tulosta pistein 84 ja 76, mokailin itse askeleiden sun muiden kanssa. Cloudylle yksi hyväksytty tulos 90 pisteellä ja yksi hylätty, koska allekirjoittanut sääti jälleen. Josko sitä kävis ens vuonna kahlaamassa molempien kanssa ainakin alokasluokan läpi, ei tuosta taida meille sen suurempaa lajivalloitusta tulla, vaikka ihan mukavaa olikin.

Viime päivät ollaan harjoiteltu tanssimista. Allekirjoittaneen tekisi mieli treenailla tokoa, mutta Wintun tanssitaidot on ruosteessa ja messarin kisat lähestyvät. Ollaan treenailtu ohjelmaa pienissä pätkissä ja shetlantilainen on pätevä, mutta turhan äänekäs. Täytyy kuitenkin ottaa haukkumisriski. Wintun suu aukeaa useimmiten juuri sen näyttävimpien liikkeiden mukana, jotka kuitenkin haluan mukaan ohjelmaan. Toisaalta mulla on selvät suunnitelmat ohjelman suhteen, mutta huomaan miettiväni koko ajan, josko sittenkin vähän muuttaisi sitä. Täytyy siis myöntää, että liikkeistä ei vielä ole täyttä varmuutta, mutta ollaan ahkerasti ketjuteltu kaikennäköistä pätkää odotellessa sitä, että saisin tehtyä päätöksiä. Vati ainakin tulee mukaan, täytyy vaan suunnitella kehänkäyttö sen verran huolellisesti, etten vie Wintua liian lähelle vatia silloin, kun se ei saisi sinne mennä.Myös Cloudyn ohjelma on melko valmis, sen kesto on luonnollisesti Cloudylle sopiva 01:31minuuttia, nipistettäiskö vielä sekuntti? Musiikki on todella hidastempoinen, mikä sopii Cloudylle paremmin kuin hyvin, eikä tuossa ole kohtia, joissa tulisi kiire. Halusin joustovaraa, jos koira heittäytyykin laiskaksi tai unohdan ohjelman. Kehänkäyttö on vielä vähän auki tässäkin, yritän kaiken varalta miettiä meidän liikkumista niin, että Cloudylle tulisi mahdollisimman vähän näköyhteyttä screenille.

Huomenna/ylihuomenna saan eukut tänne ja kaksi isompaa paimenta lähtee äidin luokse. Cloudy on siitä kiva tanssipartneri, että sen kanssa ohjelmaa voi treenata etukäteen kokonaisuudessaan, joten kokeillaan ohjelmaa heti alkuviikosta, niin jää aikaa mahdollisille muutoksille. Wintun kanssa ei moiseen parane ryhtyä, koska shetlantilainen aloittaa ennakoinnin jo yhden toiston jälkeen. Ehkä vähän arveluttaa se, että tehdään 2½ minuutin mittainen ohjelma treenaamatta sitä kertaakaan kokonaisuudessaan, mutta se sopii parhaiten Wintulle. Vaan ei allekirjoittaneelle. Täytyy siis kuivaharjoitella virtuaalisen Wintun kanssa.

Loppuun vielä Duran ensiaskeleet lumessa! Lunta täällä oli jo pari viikkoa sitten, mutta kaikki suli pois parin päivän sisällä. Duracel onkin ensimmäinen otus, jolta sain ikuistettua moiset fiilistelyt, olisi vaan pitänyt tajuta kuvata lyhyemmällä putkella, mutta aina ei voi olla viisas.

                                       

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana pentuvideo! :D Ja onnea tietysti rallyn ykkösistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :´) Ja joo, pakko tota on kuvata kun se on vielä pentu!

      Poista