perjantai 1. elokuuta 2014

Et voi jättää unelmaasi jollekin toiselle

Kliseinen otsikko, mutta näin se menee.

Oli synkkä ja myrkyinen yö, kun Cloudy sai jälkikasvua. Kello 02:16 syntyi narttpentu, joka on tällä hetkellä joukon pienin. Seuraavaksi, kello 02:38 syntyi toinen narttu, joka puolestaan on joukon suurin. Kolmas pentu, joka syntyi kello 03:08 oli myös narttu, joka sai häntäänsä pienen, kynsilakasta tehdyn merkin. Kului melkein tunti, kunnes maailmaan tuli vielä neljäs narttu kello 04:02. Viides, joukon musta lammas sai kunnian olla pentueen ainoa uros.Tämä tuntuu aika uskomattomalta. Olen ennenkin ollut mukana synnytyksissä ja vuosia sitten sai seurata bortsupentueiden elämää syntymästä luovutusikään lähes vuosittain. Kuitenkin se, että täysin oma koira saa pennut tuntuu aivan erilaiselta. Samaan aikaan asia on niin simppeli ja kuitenkin jatkuvasti miettii, voiko jokin noin ainutlaatuinen olla edes totta.

Cloudy on ottanut mammakoiran roolin vastaan hienosti. Ennen pentuja en olisi voinut kuvitellakaan, miten tuollaisesta ikipennusta löytyy äippäkoiran ainesta. Pennut tosiaan syntyivät keskiviikon ja torstain välisenä yönä, joka tosiaan oli synkkä ja myrskyinen. Oli pimeää, satoi ja ukkosti. Kiitin onneani siitä, ettei se ollut Wintu, jonka oli määrä synnyttää. Shetlantilainen, joka menee ukkosesta täysin paniikkiin ei olisi ollut ihailtavaa äitiainesta, onneksi sen ei tarvitse koskaan ollakaan.

Jossain vaiheessa päivitystä parempien kuvien kera, tähän mennessä univelkaa on kertynyt sen verran, etten ole jaksanut edes ajatella kunnon kuvien ottamista. Tätä kirjoittaessani vieressäni on upea viisikko ja niiden ylpeä mammakoira. Hienoin Cloudy.

8 kommenttia:

 1. Voi kun on ihania palleroita, isot onnittelut perheenlisäyksestä! Meinaatko muuten jättää yhtään pentua itsellesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne on. :´) En pysty jättämään, kun Daya on sen verran kakara vielä. Saa nähdä mitä näistä kasvaa, jos tämä pentue on ok niin ei ole poissuljettua, että toinenkin pentue tulisi joskus, niin siitä sitten. Saa nähdä, tästä pentueesta en kuitenkaan pysty kotiin jättämään, vaikka mieli tekisikin jo nyt. :I

   Poista
 2. Siis mulla on muutenkin eurasier-kuume ja oon ihaillu Cloydya vaikka kuinka kauan, ja sä ilmoitat et sille on syntyny pentuja! :D Ilkeetä, mä haluun Cloydyn pennun ;__;

  VastaaPoista
 3. Ompas ihanaisia nyyttejä. Onnea pienistä. Tämäkin kysyy, että jääkö yhtään omaan laumaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja ei jää, Smurffille jo vastasinkin, että jään odottelemaan mahdollisesti seuraavaa satsia. :´)

   Poista