perjantai 2. toukokuuta 2014

Viisi kuukautta + monta kiloa, se on elämäniloa


Uskomatonta, eilen silakka täytti jo viisi kuukautta! Vastahan sitä odotettiin jo kuin kuuta nousevaa, että Herra aloittaa juoksunsa, että pennut on luovutusikäisiä ja sitä, koska se saapuisi Suomeen. Nyt sitä huomaa usein odottavansa, että tuosta loppuisi patterit ja rauhaa kestäisi edes hetken. Mainio lapsi se on, joka tapauksessa!Me ei oikeastaan olla tehty mitään ihmeellistä. Kerran Dacu ja Cloudy kävivät uimassa, Dacun maanantain hieronta valitettavasti peruuntui ja uutta aikaa odotellaan. Viime lauantaina olin reilu 13h kisatöissä ja seuraavana päivänä extempore-lähdöllä Kim Kurkisen valmennukseen. Siitä ei ole sen enempää kerrottavaa, meidän elämän ensimmäinen valmennus meni koiran motivaation hakemiseen. Cloudy ei ollut aksannut moneen viikkoon, mutta kai helle oli sitten sille sopiva syy näyttää keskaria. Saatiin kyllä hyviä vinkkejä motivoinnin ja leikkimisen osalta, itse aksaaminen jäi meidän osalta melko vähäiseksi. Tekee kyllä kartturille enemmän kuin hyvää oppia siihen, ettei se koiran terveys tai hyvä motivaatio ole itsestäänselvyys. Cloudy jääkin nyt pidemmälle aksatauolle, ehkä päästään kisakentillekin joskus, välillä näyttää melko toivottomalta, kun valmennuksetkin menevät leikkimiseksi. Toivon todella, että tuosta viisikuisesta kasvaisi terve. Jos kaikki menee nappiin, niin ehkä Cloudy ja Daya voisivat startata kisauransa samaan aikaan!

Pääsiäisenä vietettiin pari yötä mökillä, koirat nautti pitkistä lenkeistä ja vapaanaolosta. Siellä ne kuin yhteisestä päätöksestä suunnistivat uintipaikalle, eikä se vesi onneksi kovin kylmää ollutkaan. Dayasta oli jännää katsoa, kun toiset ui. Ensimmäisen kerran kunniaksi Daikku lotrasi ja haki kepin about 20cm syvyydestä. Wintu taas tavalliseen tapaansa haki kaikki mahdolliset kepit ja Cloudy kuskasi vedestä haetut kepit metsään omaan kätköönsä. Ehkä ne vielä kesän aikana sieltä löytyy!

Kisakalenteri on toistaiseksi jäissä. Windyn juoksujen olisi pitänyt tulla jo huhtikuussa, mutta ei ole näkynyt. Jos tyhmä tuuri jatkuu, niin meillä menee puoli kesää kotona nyhjätessä juoksujen vuoksi. Keuruulla olisi koe 8.6, jossa olisi kiva tuomari. Sinne haluaisin Wintun ilmoittaa, mutta juoksut tulee tielle kuitenkin. Argh! En tykkää.


4 kommenttia:

 1. Haastan sut seuraavassa postauksessa kertomaan 40 faktaa itsestäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, otan haasteen vastaan! Joskin tuskin ihan hetiseuraavaan postaukseen, mutta tässä toukokuun aikana kuitenkin, faktojen keksiminen on vaikeata, ihan kaikkea kun ei tahdo netissä kertoa. :´D

   Poista
 2. Iso tyttö jo :) Edelleen muuten on tuo koodijuttu päällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onn, oliskohan about 15kg, ei enää mikään pieni. :´) Ärsytys! Mä olen yrittänyt ottaa tuota pois ja se näyttääkin, ettei olis päällä, mutta näemmä on sit kuitenkin..prkl en arvosta.

   Poista