maanantai 24. helmikuuta 2014

Kotinäyttely kera Kalevalan


Viikonloppuna otin vastuuta kotinäyttelyn kehien muonituksesta, hommasta selviytyminen lienee tarpeeksi kunnioitettava juttu, kun kyseessä on Kennelpiirin järjestämä näyttely jossa kaikki...noh, poikkeaa hieman normaalista. Työnteko hyvässä seurassa oli jälleen mukavaa, onneksi marraskuussa pääsee taas uudelleen. Teemana Kalevala ei iskenyt, joten toivottavasti marraskuussa olis jotain muuta.

Cloudy ei tosiaan osallistunut näyttelyyn, kaljua ei sinne viitsinyt viedä ja tuomarinmuutos vahvisti jo ajatusta siitä, että jätetään näyttely väliin. Cloudyn Oona-sisko kuitenkin hienosti ROP CACIB:in kera! Kuitenkin, hienointa koko näyttelyssä oli, että Digin veli osallistui lauantaina rallytokokisoihin. Tuloksena 99 pistettä, 3.sija sekä RTK1. Uskomaton suoritus lähes 14-vuotiaalta koiralta, kun kuulo ja näkö eivät enää ole sieltä parhaimmasta päästä. Hienoa Heli & Elke!

Tarkoitus oli, etten osta Jyväskylästä mitään, mutta tarttuihan sieltä kuitenkin jotain mukaan. Ei onneksi mitään turhaa ja vielä tässä vaiheessa voi väittää niiden olleen hyviä ostoksia. Huomenna sitten eri mieltä kuitenkin.

Metalli 16€ & puu 4€ (Berra) & kongi 6€ (Findogs)
Voihan ilopissi.
Kyllä, Daya on aloittanut moisen harrastuksen. Äiti kertoi, että se on muutamat ilopissit ehtinyt tekemään. Itse sain kokea sen vasta siinä vaiheessa, kun näyttelystä kotiin tullessa nostaa vauvelin syliin ja juuri silloin Daikku laskee tulemaan. Jeps, mustakin pennut on ihania.

Varasin sunnuntaina Haukkuvaaran pisteeltä paikan ilmaiselle rallytokotunnille, joten lähdetään Dacun kanssa maaliskuussa tutustumaan lajin saloihin! Vielä mietin, onko tuo kropan kannalta viisasta, ennen sitä käydään kuitenkin hoidossa, joten kysyn asiaa sieltä samalla. Onhan nuo muutkin mahdollisia lähtijöitä, mutta sitä haluaisi nimenomaan Dacun kanssa välillä jonnekin!

Neljä lumpiota 10€ (Roydon) Koirille siitä hyvästä, että eivät päässeet mukaan näyttelymeininkiin
Tänään käytiin koirien kanssa treenaamassa hallilla. Daya ei lähtenyt mukaan, enkä viitsinyt laittaa noita (yleisessä käytössä oleviin) häkkeihin, joten otettiin treeni paikkamakuun kannalta. Dacu pysyi upeasti, niin oletinkin. Vasta siinä vaiheessa, kun alettiin treenaamaan Cloydyn kanssa keinua, sillä meni maltti. Wintu sen sijan juoksenteli itse putkissa, joten tein annoin Windylle pahimman mahdollisen rangaistuksen, eli kannoin sen takaisin paikalleen. Eikä muuten lähtenyt enää omin lupineen minnekään. Onneksi Wintu sentään juoksenteli putkeen, eikä sen vieressä olleelle A-esteelle. Vinski sai tehdä muutamat hienot kepit, meni lujaa ja tarkasti! Ei pitäisi tehdä sen kanssa aksaa ollenkaan, en taaskaan välttynyt siltä fiilikseltä, kun tekisi mieli ilmoittaa se hyppärille...

Paikkiksiin olen jokaisen kohdalla tyytyväinen, viereisellä kentällä treenannut kaverikin kehui, miten nuo pysyy hienosti. Ehkä tästä on jotain hyötyäkin, kun on alaikäinen, eikä ole autoa, jonne viskata koiria odottamaan vuoroaan.

1 kommentti:

  1. Haastoimme teidät! :) http://nettastage.blogspot.fi/2014/02/lisaa-haastetta.html

    VastaaPoista