tiistai 7. tammikuuta 2014

Keksikää meille nimi

Uuden laumanjäsenen hakupäivä on selvillä, äippä ja Niina hyppäävät lentokoneeseen 28.1 ja tulevat pennelin kanssa Suomen kamaralle seuraavana päivänä, 29.1!

Nimivaihtoehtoja saa heittää tulemaan! Itselläkin jo valmiina monen monta vaihtoehtoa, mutta ehdotuksia ei voi koskaan olla liikaa. Mitään kriteereitä ei ole, joskin maksimissaan kuusi kirjainta sekä pitäisi olla suht. helposti lausuttavissa. D-kirjaimien kanssa leikkiminen saattaa myös jatkua, äipän koirat ovat ties miten pitkään olleet nelikirjaimisia D:llä alkavia.
Digin ja Dacun lisäksi myös Devi, Dina, Daja, Deni ja Dave ovat jo käytetty!

Viime vuonna liinassa lenkkeily kävi Wintulle tutuksi

Meille ei sitten noin muuten kuulukaan mitään ihmeellistä. Lenkkeilymaastot ovat täällä melko kehnot, joten viimeiset kolme viikkoa meidän lenkkeilyt ovat koostuneet siitä, että mennään äidin kyydissä Killerille ja kävellään siellä 1-2h, joten kotipuolessa tarvitsee hoitaa enää pissatukset. Kätevää, täällä olisikin kieltämättä aika vaikeaa kävellä ilman asfalttia ja nimenomaan Dacun takia me varotaan asfaltilla kävelyä viimeiseen asti. Ainoastaan päänvaivaa aiheuttaa Cloudy, joka sinkoaa Killerillä ties minne ja viimeksi tänään lähti jäniksen perään. Huolestuttavaa on myös se, että Windystä on tullut samanlainen maanvaiva. Cloudyn perässä se kyttää jäniksiä ja lähtee perään, vaikkei se millään pysy Cloudyn vauhdissa. Tänään se ei kuitenkaan edes palautunut koko jänis-episodesta, vaan huiteli sinne tänne vielä senkin jälkeen, kun Cloudy oli tullut takaisin. Tähän kun plussataan vielä Windyn paukkuarkuus, niin koko pakka on kasassa ja lenkkeily on oikein mielekästä.
Miten lenkkeily olisikin helppoa pelkän Deen kanssa ilman noita neitejä!

Daculla on osteopatia perjantaina, Jerry Ketola tulee siis jälleen Jyväskylään. Pitääkin varoa näin pitkiä hoitotaukoja, kotijumppa on sujunut hyvin, joskin joulun jälkeen Dee on taas alkanut aristelemaan takajalkojen hoitamista. Osteopatian jälkeen kokeillaan kraniosakraali-terapiaa uudelleen ja siinä varmaan pysytään, en tosiaan tiedä. D painaa tällä hetkellä 27,7, vuosi sitten puntari näytti 32.6, joten on siltä muutama kilo tipahtanut! Kylkiluutkin tuntuu paremmin ja koira näyttää jo koiranmuotoiselta ja Killerilenkit sekä uintireissut ovat tehneet tehtävänsä, tuo nykyään ravaa pitkiäkin matkoja pysähtymättä eikä piiputtanut viikonloppuna tehdyn 2h lenkin jälkeen ollenkaan. Ennen asiat oli hieman toisin, hieno mies!


8 kommenttia:

 1. Dai, Daigo, Daichi, Didi, Dada (jos se koirakakara on vähänkin höpsähtänyt, niin on dadakin taiteenlajina :D), Dodo (joka on aika supersiisti sukupuuttoon kuollut lintulaji :D) tulee mieleen näin ihan lonkalta.

  VastaaPoista
 2. Lisäyksenä vielä: Desi, Demi tai Dimma :) Ja poista toi "todista ettet ole robotti" :D Mulle ei ainakaan oo tullu mitään roskaa blogiin, vaikka sen poistinkin. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaikille ehdotuksista! Muutama kiva päätyi nimilistaan, Dora on yhden kaverin nimi, joten tuntuisi oudolta se ottaa ja koiratutut ovat jo ehtineet viedä Demin ja Dalin. Mutta kiitokset, näistä oli isosti apua :)

  Siis mitämitä, mulla pitäisi olla poissa tuo varmennushomma! Katsoin äsken asetuksista ja sielläkin näytti, ettei ole toiminnassa ja sitten kun yritin vielä päivittää, niin sivu tilttasi. Mutta koitan ottaa pois, mikäli se tässä on. Itsekin niitä inhoan ja tuuppaa jäämään blogeihin kommentoimatta, jos ne on käytössä. :D

  VastaaPoista
 4. Haha, mulle tuli ihan hömppiä mieleen: Diudiu, Debbie ja Dixie. Aika erikoisia, mutta jotain hassun hauskaa noissa on. Mä haluaisin seuraavalle jonkin "toistonimen", kuten tuo Diudiu on. Esim. Leilei ja Rai-Rai ovat kamalan hauskoja, vaikka sinänsä höpsöjä. Tai yliampuvasti Wäywäy :D

  Mulla on vielä tuo varmennusjuttu näkyvillä tässä. Ainakin itselläni on ollut ongelmia Bloggerin tallennussysteemin kanssa, joten voi olla jotain Bloggerin tilttausta tuo ja siksi ei ole ottanut koodia pois.

  VastaaPoista
 5. Heippa! En tiedä oletko tämän tapaista jo tehnyt, mutta heitänpä teille kuitenkin tälläisen pentu-haasteen! http://lapsiluonnon.blogspot.fi/2014/01/pentu-haaste-theddy.html

  VastaaPoista