sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Ennenaikainen joululoma

Ehei minun osalta, mutta koirien suhteen sen sijan!

Messarin kisat lähestyy, mutta koiratanssimotivaatio on melko nollassa...mitä me ollaan siis tehty? Ei oikein yhtään mitään! Vinski on treenannut olkkarin lattialla pieniä postitionpätkiä, mutta muuten ollaan aika lailla vaan oltu. Eikä tässä edes osaa potea huonoa omatuntoa, koska toimettomuus on itse asiassa erittäin kivaa!


Kunhan saadaan messarin kisat pois alta, niin keskitytään enemmän tokoon, koska se sytyttää tällä hetkellä enemmän. Itsestäänselvää on ainoastaan se, että ensi vuonna kisataan Windyn kanssa avossa. Jonkin verran mielessä kummittelee kuitenkin, että ehdittäisiinkö mahdollisten pentujen keskellä myös Ceen kanssa avoimeen? Paitsi että se nouto, argh. Vinski the pätevä osaa voivoin liikkeistä jo tunnarin. Koska ei olla saatu ongelmia aikaan sen kanssa, niin varmasti jonkin toisen liikkeen kanssa saadaan kunnon problem pystyyn.Dacun kanssa suunnattiin tiistaina Muurameen Päivi Kvistin hoitoon, kranio-sakraaliterapiaan. Kvist käsitteli Dacua noin tunnin, etenkin kalloa käsiteltiin. Sen maagisen "kyllä tässä on jotain vikaa/häikkää" lisäksi saatiin tietoon myös se, että Dacun ongelmat voisivat olla ehkä peräisin hermostosta, asia selviäisi kuulemma tarkemmin seuraavalla hoitokerralla, eli uudelleen mentäisiin. Dacun hoitohistoria on eeppinen; hierojan mukaan ongelman ydin on selkä, fysioterapiassa sitä ei saatu tarkkaan määriteltyä, osteopatiassa laitettiin ranteiden varaan ja nyt sitten hermosto. Tätä ratkaisuahan odottaa innokaammin kuin Salkkareiden päätösjaksoa ikinä.

Daculla on uusi takki, Hurtan talvimantteli. Se käytiin tosin ostamssa iskän kanssa jo syyskurakelien aikaan, mutta nyt Deetä ei palele pakkasella. Hieman se on lyhyt selästä, mutta seuraava koko olisi sitten ollut jo liian iso. Tuo on siitä hieno, ettei se edes huomaa sitä, että on takki päällä. Tuon lisäksi kun sille laittaa jalkaan vielä tossut, niin sitä ei pidättele mikään!


Meillä myös tapahtui muutto kerrostaloon ja huomio numero yksi on se, että Windy on jokseenkin rasittava. Dacu ei ole rapun äänistä moksiskaan, Cloudykin on oma itsensä niin kauan, kunnes Windy alkaa pörhistellä. Oma-aloitteisesti se ei ole toistaiseksi päästänyt ääntäkään, mutta Windyn jälkijunassa on kiva ihmetellä rappukäytävän ääniä. Niinkään ei väliä, pysyykö W hiljaa messarissa, mutta kunhan nyt pysyisi hiljaa täällä, niin olisi aika jees.
Keskiviikkona meillä on viimeiset aksatreenit, sitten on messari ja sitten jäädään joululomalle. Tammikuu otetaan varmaan aika iisisti, ellei treenimotivaatio iske.

Pitäisi varmaan laittaa kuvat jonnekin muualle ja vasta sitten bloggeriin, koska laatu kusee noin mukavasti.

3 kommenttia:

 1. Messaria odotellaan täälläkin :)

  Pitääpäs udella, muutitteko kauemmas vai jäittekö samalle suunnalle asumaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei myö hirveän kauas muutettu, Kukkumäkeen suunnattiin. :) Ihan vieressä on Valorinne (jossa ei tosin enää treenata) ja tuo auraamaton kenttä, joka on kyllä loistava treenaamiseen keväällä, jahka sulaa. :D Sama paikka, jossa oli tokokoe keväällä.

   Poista
 2. http://cehvelijakamuli.blogspot.fi/ Valitsin teidät! :)

  VastaaPoista