torstai 24. lokakuuta 2013

Treenitauon paikka

Tarttui tilaisuus saada tiistaina extempore-hieronta Windylle ja Cloudylle, joten tulihan siihen tilaisuuteen sitten tartuttua!

Erika Hankalin hieroi siis molemmat koirat ja saatiin kyllä uusi vakiohieroja! Ensimmäisenä katsottiin liikkeet molemmilta koirilta, Cloudylla ne olivat melko puhtaat, vasen jalka kääntyi aavistuksen verran sisäänpäin ja oikea jalka vastaavasti ulospäin.
Windyn liikkeet olivat lennokkuuden sijasta melkoista teputtelua, jonka olin laittanut merkille itsekin. Myös toinen takajaloista oli toista enemmän käytössä, olisikohan se Windylläkin ollut se vasen?

Aloitettiin Cloudysta. Ensimmäisenä Erika kyseli vähän Cloudysta ja kirjasi asioita ylös, kuten esimerkiksi, että paljonko Cloudy venyttelee tai liikkuuko se vapaana ollessaan ravaten vai laukaten. Katsottiin vielä, miten Cloudy menee makaamaan tai istumaan, sitten vaan koira kyljelleen.
Jumeja tai lukkoja ei varsinaisesti ollut, kuitenkin pari nikamaa oli hieman "vääntynyt", syynä tähän mitä todennäköisemmin on törmääminen. Ei minulle tule äkkiseltään mieleen mitään tilannetta, jossa olisi niin voinut käydä, vaikka olisihan se jo pieni ihme, ettei tuo päättömänä juostessaan jotenkin loukkaisi itseään. Näin ensimmäisellä hoitokerralla Erika sai nikamat melko hyvin kohdilleen, otettiin kuitenkin vielä varmuuden vuoksi uusi aika muutaman viikon päähän. "Parantumisen" edesauttamiseksi Erika suositteli, ettei treenattaisi ollenkaan. Ravilenkit, nenänkäyttö ja aivotyöskentely ovat suotavia, mutta treeneistä on muutaman viikon tauko edessä. 


Windy harjaamattomana, se on alkanut kasvattamaan jo karvaa!

Windyllä oli puolestaan jonkin verran jumia takana, joten sekin hierotaan vielä uudelleen. Se kuitenkin yllätti käytöksellään hienosti, kykeni rentoutumaan ja olemaan paikoillaan koko ajan, Windyn tuntien se ei todellakaan ole mikään itsestäänselvyys. Erika nimesi Cloudyn löllykäksi, joten se varmaan kertoo tarpeeksi siitä, millainen se oli hoidon aikana.

Ihan hyvään saumaan tuli tämä treenitauko, koulussa riittää kokeita ja täytyy myöntää, ettei aina nappaa mennä muutamaksi tunniksi kentälle tokoilemaan märkään, kylmään ja pimeään lokakuun iltaan. Jospa nyt koirat saisivat opetella pakettien avaamista joulua varten! Lupasin itselleni opettaa sen niille jouluksi, viime vuonna se oli suorastaan hälyttävää, että vain Digi osasi avata oman pakettinsa oikeaoppisesti. Tässähän meille nyt onkin varsinainen loppuvuoden tavoite. Dee tulee varmasti pettymään, kun paketissa ei olekaan HK:n sinistä, niin kuin joka vuosi aiemmin. Terveisin gluteeniton ruokavalio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti