lauantai 7. syyskuuta 2013

Kuluneen viikon meininki

Ei ole jäänyt arkipäivinä kunnolla aikaa kirjoitella tänne, joten nyt katsaus jokaiselta päivältä.

I didn´t have time write to here, so now I write something our every day.

Maanantaina ei tehty mitään ihmeellistä, käytiin uimassa ja lenkkeilemässä kaupunkimaisemissa.

On monday we didin´t make anything, we jogging and went to swim. 
Cloudy ja sen emä Piiku!
Tiistaina oli pitkästä aikaa ns. kunnon tokotreeenit, mutta tällä kertaa Windyn kanssa. Mentiin Arton vetämään kisaryhmään ja lähes kaikki ryhmässä olijat olivatkin menossa sunnuntain kisoihin. Oikeastaan menin treeneihin suurimmaksi osaksi paikkamakuun vuoksi, halusin ottaa vielä häiriötä ja kokeenomaisen tilanteen ennen sunnuntaita. Menin kopin taakse ja valehtelisin jos väittäisin, ettei jännittänyt, vaikka kyseessä olikin vain treenit. Windy saikin kunnon häiriön, kun espanjanvesikoira juoksi siellä pitkin kenttää, mutta sehän kanssa pysyi! Jees, treeneihin mennessä on se asenne, että ilman muuta se pysyy, mutta itse tilanteessa tulee kuitenkin sellainen kutina, ettei se varmasti pysy. Kuitenkin, muut liikkeet sujui ihan tarpeeksi hyvin, seuruu oli ainut, mihin en ollut tyytyväinen, mutta muut liikkeet menivät sitten tavanomaiseen tapaansa.

On Tuesday we were decent obedience-practice with Windy. It was Arto´s race group and almost everybody will go to exam on Sunday. I went to practice mostly because of lying, I want practiced it disorder more before Sunday. I went behind the booth and I lie, if I claim, that I don´t tense, even it was only practice. Windy get a lot of disorder, when the Spanish water dog run around from field. However, others moves conducted good, but I didn´t pleaded to follow..

Oona, Cloudy & Piiku
Keskiviikkona aloitettiin tämän jakson agitreenit, tosin ei Cloudyn, vaan Ransun kanssa. Se sai ainakin muutamaksi viikoksi tulla tuuraamaan Cloudya juoksujen ajaksi. Treenit sujui kyllä hyvin! Tehtiin yksinkertaisia ohjauskuvioita hyppyjen ja putkien kanssa, eikä mitään kummoisia ongelmia ollut. Se on kyllä niin pätevä - ja nopea! Lähdöissäkään meillä ei ole ollut aikoihin mitään ongelmaa.

On Wednesday started this section agility practice with Ransu, it solution to Cloudy twice week. The practice was awesome! We made simple control pattern for jump and tube. It conducted very good. Ransu is very valid - and quick! 

Torstaina tehtiin extempore-lähtö mätsäriin, joka oli keskisuomalaisen parkkiksella. Sinne  pystyi siis ottamaan Cloudyn ja Windy sai myös lähteä mukaan kehäilemään. Kehien odottelu kesti melko kauan, mutta oli siellä onneksi tuttuja, keiden kanssa jutella. Windy meni parikehään äidin kanssa tuloksella PUN- ja itse esitin sen nauhakehässä, jossa esiintyi kyllä hyvin, mutta putosi melko nopeasti pois. Cloudy sai punaisen ja punaisten kehässä melko ison joukon seasta PUN2! Hienosti esiintyi, en odottanut noin kivaa esiintymistä juoksut päällä. Liikkuminen oli vähän kehnoa, etenkin kun meitä oli enää kaksi jäljellä, niin liikkui tosi laiskasti, mutta annettakoon se anteeksi, se joutui juoksemaan sitä asfalttia ympäri melko monta kierrosta ja joutui esiintymään lukemattomia minuutteja ilman palkkaa, kun ne loppuivat kesken.

On Thursday we went to match show, it was in parking to Keskisuomalainen, so Cloudy was able to there. Windy get come along too. To rings waiting took a long time, but luckily, there was people, so the time elapse talking. Windy went double ring with mum and Windy get a red tape. I showed it in tape ring, Windy occurred good, but we didn´t rank. I showed Cloudy, and it get a red tape. In the tape ring was lot of dogs, almost twenty. However, Cloudy was PUN2! So good, the moves can be better, but it was perfect considering, that the wages end between ring! I was maybe the last match show on this year.

(C) Tiina H
Huomenna olisikin sitten Windyllä avoluokan korkkaus edessä, jäiks! Tulevat koiratanssikisat myös stressaa hieman, HTM:än hinkkaus Windyn kanssa ei kuulunut suunnitelmiin ja ohjelmakaan ei ole vielä valmiina eikä positiot ole parhaasta päästä ja niitäkin vaan pari. Mutta viedään röyhkeästi nyt yksi kisapaikka, kun ehdin sopia Tampereelle jo muutakin menoa kisojen yhteyteen. Saloon treenataan sitten kunnolla, sain sinne paikat molemmille. Musiikin päättämisessä (Lempäälän kisoihin) tuli vähän kiire, mutta taidan ottaa tämän sillä olen harkinnut sitä joskus aiemminkin, se on tarpeeksi lyhyt ja keksin siihen sopivan alun. En tiedä, mitä tuon räjähtävän lopun kanssa oikein teen, sitä pitänee suunnitella - ja vähän nopeasti...

On tomorrow is the first open class exam from Windy! The next week race stress too, to HTM not good idea with Windy and the choreography don´t ready and we have only two position and they is very bad. But we take brazenly only place, because I plain other cost in Tampere. To Salo race we practiced properly, I get there place both dogs. I choose music hastily, so we take this that I consider this sometimes previously, it is very short and I invent it was already in a suitable. I do not know what that end with an explosive going to do, it should keep the plan - and a little bit fast .

3 kommenttia:

 1. Sulle olis haaste :-)
  http://lifeinkatjaspointofview.blogspot.fi/2013/09/haastetta.html

  VastaaPoista
 2. Liityin sun blogiin. Meilläkin on blogi: http://cehvelijakamuli.blogspot.fi/
  :)

  VastaaPoista
 3. http://jessenelama.blogspot.fi/2013/09/haasteita-pukkaa.html Haaste teille :)

  VastaaPoista