lauantai 17. elokuuta 2013

Hienoin ja heikkohermoisin aksapartneri

Kuten olen saattanut jo mainita, tänään oli edessä JAT:in joukkuemöllit, jotka toimivat samalla ikäänkuin tämän jakson päättäjäisinä. Jouduttiin kisaavien radalle, joka näytti aivan tarpeeksi pahalta näin viiden kuukauden tauon jälkeen, mikäli kämäistä möllien hyppy-putkirataa ei lasketa mukaan! 

As I my have already mentioned, today was in front of informal club competitions with Windy. They were the team championships and at the same time this section graduation ceremony. We fall in the race of the track, which look enough bad after the five months break! 

Joulukuun kisoista
Kisaavien radalla oli 22 estettä, joidenka seassa oli muutama kinkkinen kohta, joskin meidän rata ei niihin kaatunut. Kepit jouduttiin menemään uudelleen kahteen tai kolmeen kertaan, en muista. Toiselle hypylle Windy tuli huonosti, joten yksi rima alas. Oli myös takaakierto muurille ja Windy kiersi muurin ennen sen hyppäämistä, mutta oikein päin tuli kuitenkin. Oli kyllä mahtava fiilis radan jälkeen ja itse radallakin oli kivaa, vaikka paremminkin olisin voinut ohjata. 

The race of the track was 22 barriers, which contained a few tricky point, our performance not fallen they. Sticks did again couple of times, I not remember exactly. From the second barrier Windy go poorly, so the block come down.  Back circulation the wall was the track, too and Windy toured to wall before jumping, but right the fire in any case. It was awesome vibrations after the track and in the track was nice, even tough I would have control better. 

Viime syksyltä
Tänään tuli taas vastaan se, miten Windy + sen hermorakenne harrastuskentällä toimivat. Kun otin koiran häkistä ja yritin sen kanssa jotain temppua, niin taas kävi se, mikä on kyllä ehtinyt käydä tutuksi. Tuo säntäsi samantien karkuun hallin toista päätä kohti, samantien perään, mutta eihän tuo reagoi käskyihin mitenkään ja tuurista riippuu, miten sen saa kiinni. Näin kävi vieläpä kahdesti, kunnes pidin koiraa suosiolla hihnassa koko ajan. Kaikkia tilanteita tuon pää ei kestä, mutta välillä tulee itsellekin aivan puun takaa se, että mistähän tällä kertaa kiikastaa. Välillä tuo oli oma itsensä lämppäilyjä tehdessä, mutta suurimmaksi osaksi vain kuikuili ympärilleen ja hihnan löystyessä yritti heti paeta. Olin kahden vaiheilla, menenkö radalle sen kanssa ollenkaan, mutta tiedän myös, että radalla tuo on aivan erilainen ja siinä olin kyllä oikeassakin. Koiratanssissa ja tokossa se kehään pääsy ei kuitenkaan asiaa enää pelasta, jos tuo on päättänyt jotain pelästyä. Ei voi muuta sanoa, kuin että haasteellinen harrastuskoira.

Today we came back against it, how to Windy + the nerves hobby operating in the field. When I took my dog to the cage and tried to trick it up with something, so again, it became what it is really time to visit his familiar. That's rushed immediately after administration towards the other end, immediately after, but you will respond to commands, and in no way depends on luck, how to get it closed. This was the case even twice, until I kept the dog on a leash at all times willingly. All the situations that the head does not last, but the range will be for myself just behind the tree that I wonder what's the problem this time. At times, that was my own stunts when making self, but for the most part only watched around and loosens the belt as soon as he tried to escape. I was in two minds, I go to the track with it at all, but I also know that the track will be quite different, and it was certainly correct in the future. Dog obedience dancer and access to the ring, it does not matter any more to save, if you have decided to bring something to get scared. All I can say, like that of a challenging working dog.

On sekin ollut joskus pätevä!

Kun otin Windyn pois häkistä, se oli hakatun näköinen ja sen olemuksesta vaan näkyi se, että se halusi pois. Mutta johan oli neidillä ilopissit tulla alle, kun äiti tuli. Tuo koirahan tunki sen syliin ja se alakuloisuus oli hetkessä tiessään. Joo, en toki tuntenut itseäni millään tavalla ulkopuoliseksi. "Äidin tyttö on iloinen kun tulin takasin!" Joo, niinhän se oli. Tämän varjolla täytyy kyllä sanoa, että se oli paras ratkaisu laittaa Windy kokeeseen äidin kanssa. Huomenna jälleen uusi yritys, saada Windylle toinen ykkönen ja Cloudylle se viimeinen, joskin sitä pitäisin erittäin epätodennäköisenä, mutta mennään yrittämään!

When I took to Windy out to cage, it was from looking harvested and its essence reflected in, than it want out to there. But yes, the Windy happy-peed to be less than when the mother came. That dog stuffed it into the arms of depression, and it was instantly gone. Yeah, I certainly did not feel in any way an outsider. "Mother's girl is happy when I came back!" Yeah, that's what it was. Under the guise of this have to say that it was the best solution to put the Windy experiment with the mother. Tomorrow again with a new company, to Windy second number one in the Cloud The requested it last, but I would consider it highly unlikely, but let's go try!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti