sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Kireyttä, jäykkyyttä & pupulaukkaa

Tosiaan, täällä mökillä koirat saa lenkkeillä vapaana ja minä käytän sitä erinomaisena mahdollisuutena noiden liikkeiden kyttäämiseen, varsinkin Dacun. Se liikkuu melko samaan tapaan kuin talvellakin, tosin kehtaisin jopa väittää, että niitä onnistuneita laukka-askelia tulee enemmän kuin ennen. Heti sen jälkeen se palauttaa kuitenkin maanpinnalle, kun aloittaa pupulaukan. Ainakin se ui samaan tapaan kuin ennen, se jos mikä on positiivista, kun meidän lenkit kuitenkin koostuu aina myös niistä uintireissuista.

Sure enough, here at the cottage dogs may jog-free and I use it as an excellent opportunity for those watching the movements, especially Dacu`s. It moves quite the same way as in the winter, but I venture even argue that they are successful curing steps will be more than before. Immediately after it returns to the surface, however, when you start the canter bunny. At least it swims in the same way as before, it is a positive, if anything, when our loops, however, is always made up of the swimming trips.Eilen pistin lenkillä merkille, että Dacu ontui, joskin hyvin vähän. Yksi tai pari askelta sinne tänne, sen jälkeen käveli taas normaalisti. Illalla kun venyttelin ja hieroin sitä, niin se ei kääntänyt päätään oikealle puolelle ollenkaan. Ja koirasta selvästi huomasi, että se oli kipeä ja siihen sattui. En sitten viitsinyt vaatia siltä tekemään sitä tai edes yrittää enää. Dacu on ahnein koira, minkä tiedän ja se ei ole ikinä ennen makupalasta kieltäytynyt. Ei se kropan kääntäminen sille ole aina ollut helpoimmasta päästä, mutta se on tehnyt sen makupalan toivossa aina ja kun ollaan tätä harjoitusta puolen vuoden ajan tehty miltei päivittäin, siitä on tullut koirallekin helppoa. Nyt kun se kieltäytyy ruoasta ensimmäistä kertaa elämässään, niin kaikki ei tosiaankaan voi olla hyvin.


Yesterday the sting of the loop, the Dacu met, albeit very little. One or a few steps here and there, then walked back to normal. At night when stretched and rubbed it, so it does not turn his head to the right side at all. And the dog clearly saw that it was sore and it hurt. I did not then bother to require it to do it or even try anymore. Dacu is the greediest dog that I know, and it has never before refused to taste a piece. It's the body's translation of it has not always been the easiest, but it has made it a treat and always hope when there is this exercise a half years of almost daily, it is easy to become a dog each. Now, when it refuses food for the first time in his life, so everything is really can not be good.

Tämän lisäksi tänään, kun oltiin lähdössä lenkille, se ontui jälleen. Lopetti sen kuitenkin yhtä nopeasti, kuin oli aloittanutkin. Jossain vaiheessa lenkkiä käveli kenossa vasemmalle ja siinä vaiheessa meinsin jo soittaa äidin hakemaan meidät kotiin, mutta koska tuo käveli kuitenkin reipaasti, niin päätin jatkaa matkaa kotiin asti. Viimeisessä ylämäessä se hyytyi, se olisi voinut olla kuin isänsä vuosi sitten. Nearsille oli viimeisenä vuotenaan melko tavanomaista menettää voimat viimeisessä ylämäessä, sen käveli aina hitaasti ja himmaten. Mutta se oli 13-vuotias, ei seitemän.

In addition, today, when we were getting ready for a run, it met again. However, it stopped as quickly as it was started. At some point, links to the left and walked into the waterline at the time I was going to already plays mother to get us home, but because of that, however, walked lustily so I decided to continue the journey's home. The last uphill, it froze, it would have been like a father a year ago. Nears It was the last year of a fairly conventional forces lose the last uphill, its always walked slowly and heavily. But it was the 13-year-old, not seven.

Huomenna Dacu pääsee tätini luokse käsiteltäväksi. En odota, että ongelmaa saataisi tällä ratkaistua, mutta kunhan tuon olo helpottaisi, niin se riittäisi tältä erää.

On tomorrow Dacu goes to my aunt justice. I don´t wait, than problem get solve this time, but as long as the Dacu´s feeling should be better, its enough this time.

Kuten huomata saattaa, suurin osa tekstistä tehty käännösohjelmalla, koska nyt en jaksanut ryhtyä omalla englannilla väkertämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti