lauantai 2. helmikuuta 2013

Koiratanssikuvia


Koirtanssintäytteinen postaus messarin kuvilla. Kaikki kuvat © Yasmin Eklund. 

© Yasmin Eklund
Meillä oli eilen taas tanssitreenit, tosin Valorinne oli sössinyt vuorojen kanssa siihen malliin, että jouduttiin treenaamaan ulkona. Onneksi oli nollakeli (tai sitten muutama aste pakkasta, who knows) muttei kuitenkaan kylmä ollut, joten treenailu ei sinänsä ollut mikään ongelma ulkona, vaikka oman koreografian treenaaminen menikin penkin alle, koska jätettiin kokonaan villasukat pois eikä vadin päällä tekemisestäkään tullut mitään liukkaan kelin vuoksi. Vedettiin kuitenkin ohjelma kertaalleen läpi ja improttiin pois jätetyt kohdat suurimmaksi osaksi pujottelemalla. Olin kyllä itse ihan hukassa ohjelman loppupuoliskon kanssa, kun jouduttiin jättämään vadilla kiertäminen pois.

Oli tosiaan tällä kertaa Helin ollessa pois Maijan pitämät treenit ja hyvät treenit olikin! Sain taas (jälleen) itse ajattelemisen aihetta tuon koreografian kannalta, kun oma liikkuminen on hukassa ja kehänkäyttö syvältä. Maija tosin kertoi mahtavan "sarjistekniikan" kehänkäyttöä koskien ja sitä pitää ehdottomasti kokeilla, seuraavat treenit mahd. jo ensi viikolla ja siihen mennessä olisi korkea aika saada suurin osa jutuista alta pois siihen malliin, että mulla olisi ensi kerralle jo ideoita, testattuja ja toimivia sellaisia, joten nähtäisiin, miten ne toimisi käytännössä. Pitäisi vaan siis sille suunnittelulle uhrata aikaa.

© Yasmin Eklund
Treeneissä tehtiin harjoituksia, joissa koitetiin keksiä omaa liikehdintää erilaisiin musiikkeihin. Itselläni pää löi tyhjää koko treenien ajan, mitään uutta ideaa minkään musiikin kohdalle ei tullut, olen huono tässä I know. Kesällä  tosin tällaiset treenit meni paremmin, nyt lähinnä pää löi yhtä ja samaa, oli kyseessä mikä musiikkityyli hyvänsä. Olen itse vaan pirun huono tekemään mitään sellaiseen musiikkiin, joka ei tunnu omalta ja mihin ei tule sellaista "hei tää tähän sopis" - ideaalia, eikä se väkisin keksiminen oikein onnistu.

© Yasmin Eklund
Tarkoituksena olisi katsella seuraavia kisoja ennen kesää, kuitenkaan ei millään kiireellä olla menossa. Tahdon treenata nykyisen koreografian kuntoon kunnolla, että joka ikinen sekunti on selvää. Messarissa koko homma meni sählingiksi osittain siksi, ettei ehditty tarpeeksi treenata. Tietty on niitä, jotka pystyy menemään kisoihin viikon varoitusajalla ilman koreografiaa tai yhtään mitään ennakkosuunnitelmaa, mutta mulla on aina sellaiset lähtökohdat, että pitäis vähintään saada 2kk aikaa ohjelman treenaamiselle.

© Yasmin Eklund


© Yasmin Eklund

© Yasmin Eklund

© Yasmin Eklund

© Yasmin Eklund

© Yasmin Eklund

© Yasmin Eklund

© Yasmin Eklund

© Yasmin Eklund

© Yasmin Eklund

© Yasmin Eklund
Huomatkaa, mien toiseksi viimeisessä kuvassa imitoin koiralle "Älä tule vielä!" Oltiin ohjelmassa pikkasen etuajassa loppua kohden...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti