tiistai 19. helmikuuta 2013

KISAAMAAN!

Yhtenä päivänä mulle iski karsea hinku päästä oikeasti jo kisaamaan tokon puolella, etenkin Cloydyn kanssa, mutta eipä meillä Windynkään kanssa enää pitkä matka kisavalmiuteen ole. Ilmoitinkin Cloudyn alkajaisiksi 16.3 Varkauteen. Olisin kyllä halunnut ilmota sen 23.3 Varkauteenkin, ihan vaan senkin takia, että jos se ykkönen jää Varkaudesta saamatta, niin ei toista mahista tarvitsisi kuukaudesta toiseen odotella. Kyyti ei sinne kuitenkaan vielä satavarmaa olisi, joten taidan sitten suosiolla jättää huhtikuulle toisen kokeen.

Järkeilin, että jos Cloudylle saisi kasaan TK1 ja sen jälkeen lähtisi kisaamaan Windyn kanssa, niin voisi kisata molempien kanssa samoissa kisoissa, Windy alokkaassa ja Cloudy avoimessa. Tulin kyllä nopeaan siihen tulokseen, että tokkopa siitä mitään tulee, kun tuo pystykorva ei osaa noutoa lähellekään, hyvä jos edes kapula pysyy suussa. Metsästellään sitten niitä ykkösiä (tai nollia..) kummankin koiran kanssa vuorotellen, Cloudyn kanssa näkisin kuitenkin järkevänä käydä parit kisat ennen SM-tokoa, joka on vasta kesäkuun lopussa, mutta jos nyt kerrankin edes miettisin asioita hyvissä ajoin. Jyväskylässä ja Muuramessa olisi toukokuussa kokeet, että pitäisi vaan olla skarppina, jos mielii saada niistä paikat. Windy toiseen kokeeseen ja Cloudy toiseen? En tiedä vielä, vaatii suunnittelua.


Dacun kanssa ei varmaan vielä kokeeseen lähdetä. Järkeilin, että hyvässä lykyssä voitaisiin mennä toukokuussa, mutta jos jumit jatkuu niin ei. Treenatessa olen jättänyt pois kokonaan vetopatukan, ettei sen niskat mene siitä jumiin (ainakaan pahemmin, mitä ne nyt jo on) ja makupalalla treenaaminen ei sitä oikein innosta. Tai kyllä se tekee ja innostuukin heti, tehtiin mitä hyvänsä mutta se seuraaminenkin on justiinsa sellaista laahustamista, kun yrittää jollain makupalalla motivoida. Oli se ihan toinen meininki, kun oli patukka treenatessa mukana. Uimaankaan ei päästä, kun itsellä on sen verran kiire viikko TET:issä klinikalla ja lauantaina se oliskin lähtö jo riparille. Pitää vielä koittaa takoa järkeä mutsin päähän, että sitä ruokaa Daculle vaan 2dl päivässä ja Windylle 1dl. Se tuuppaa antamaan niitä nappuloita jogurttipurkillisen koska "se on vaan vähän enemmän kuin desi". Paskanmarjat. Veemäisyyttäni kävin tarkistamassa, siinähän olikin sitten reilu 1½ desiä. Jos Dacu ensi maanantaina punnitaan ja sitten vien sen punnittavaksi kun tulen, niin saa nähdä miten on käynyt..anyway, teen kohta koirille oman laihdutusblogin!
Mä päästin apukoutsiksi johkin alkeisryhmään, kun Laura/Tuija kyseli, että jäisinkö siihen apukouluttajaksi, kun se on heti meidän kisaavien ryhmän jälkeen. Tottakai suostuin, eli se on sunnuntait sitten aksahallilla klo 12-15. Arton treenien kannalta se on aika paha, kun treenit on tähän asti olleet juuri noihin aikoihin. Eikä sitä viitsisi idiootiksikaan heittäytyä "joo, hain tässä SM-joukkueeseen ja taisin aika monen hakijan joukosta päästäkin, mutta ei me nyt yhteisiin treeneihin päästä, kun mulla on muuta". Yeah.

Se treenaaWindyn ilmoitin 11.5 Tampereelle koiratanssikisoihin, samalla ohjelmalla mennään kuin Messarissakin. Josko sieltä nyt tulisi se KUMA ellen jotenkin taas mene sössimään. Treeniaikaa tässä sentään ainakin on kylliksi, joten ehtii hioa stä vielä. Todennäköisesti meille paikka sieltä irtoaa, kun olin ajoissa liikkeessä, vaikka etuoikeus sinne on sen seuran jäsenillä tiettyyn dealineen asti.
Eikä se Windykään erityisen kevyt ole..

1 kommentti:

  1. En ollu ollenkaan huomannu tota kommenttia, mutta joo, sama täällä. Kiertäminen on meilläkin sellanen, että vaikka tiedän Axun osaavan sen, niin silti sille pitää näyttää aina kädellä että mitä kautta pitää kiertää. + Jos ei satu olemaan jotain superhyviä nameja liikkeet menee tosi hitaasti, eikä kaikkia "tylsiä" liikkeitä (esim. läpy yms.) ei viitsi edes tehdä :D

    Koiratanssi tuntuu menevän teillä Windyn kanssa hyvin? Näinkin teidät messarissa, mulla taitaa olla jopa kuvia teistä :D Hieno esitys, kateus iski kun katto kaikkia niitä tansseja ja vertaa omaan.. :D

    VastaaPoista