torstai 17. tammikuuta 2013

Elämää...

...ei sen enempää. Kirjaimellisesti näin.

Viime viikonloppu ja alkuviikko on mennyt omalta osaltani sairastellen, joten koiratkin ovat jääneet vähemmälle. Porukoiden hoidettavana liikunta meinasi yhtä 1h-1.5h remmilenkkiä/päivä + pihalla pissatukset, joten paljoa eivät ole liikkuneet. Viimeisin vapaanaololenkki tehtiin viime perjantaina, mikä tuntuu ikuisuudelta siihen nähden, että pyrin tekemään noiden kanssa vapaanaololenkin joka päivä.

Viime lauantaina kuitenkin käytiin mutsin kanssa hakemassa Kennelrehun autolta lihoja, pakastimeen tarttui 10kg sikanautaa, 5kg lohta, 5kg kalkkunaa, 5kg broileria ja 10kg kalkkunan kaularankoja. Poroakin oltaisiin tilattu, muttei ollut. Naudan mahaa ja broilerin siipiä sekä lohiöljyä löytyy jo ennestään. Katsoo nyt, että lähteekö laihduttajien kilot karisemaan yhtään paremmin kalkkunan ja broilerin avulla, kun niiden pitäisi olla vähän kevyempiä lihoja. Lohta annan tästedes noille vähemmän. Nyt vaan pitää tehdä tiukempaa linjaa sen suhteen, että vaan minä ruokin koiria, kun siitä ei tule yhtään mitään, että mutsi antaa niille tuollaisia jättiannoksia ja kaikenmaailman perunalaatikkoja, puuroja yms. joista ne ei hyödy mitenkään.Windyn kanssa tosiaan oltiin viikko sitten treenaamassa koiratanssia Valorinteellä. Meidän lisäksi paikanpäällä oli kaksi muutakin treenaajaa. Lähinnä koreografioita treenailtiin ja meidän piti Windyn kanssa aloittaa. Ensimmäinen koreografia meni penkin alle, se ei taaskaan elänyt yhtään enkä saanut sitä liikkumaan tahtomallani tavalla + itse unohdin yhden osan loppupuolelta. Eipä siinä mitään, uusi yritys oli tulossa. Siinä välissä otettiin kaikkia pikkujuttuja ja yritin vaan saada sille sitä treeniä aikaan, että treenata pystyy, vaikka iso ja pelottava dobermanni onkin vieressä. Windyllä on tapana aristella isoja koiria tai pieniäkin, jos ne on sen makuun liian rämäpäisiä, vaikkei ne edes kiinnittäisi siihen mitään huomiota.
Seuraava koreografia meni jo paremmin, vaikka siinäkin vähän typoja tuli, joista osaa käy kyllä liukasta lattiaa syyttäminen. Huomenna olisi jälleen treenit tiedossa, ensin vaan pitää ostaa uusi vati, nykyinen on mennyt rikki. Mun kohdalla vatien särkeminen tai hukkaaminen on kyllä taitolaji. Syyskuusta alkaen olen tähän päivään asti hukannut kaksi vatia ja rikkonut yhden, eikun neljättä ostamaan.

Itse olin tosiaan sunnuntaina mainitsemallani hierontaluennolla Cloudy mukana. Teoriajuttuja käytiin läpi paljon, tosin jotkut asiat tuntui menevän ohi korvien, kun kirjoitin asiat ylös muistiin. Teen tästäkin luennosta Reviiriin artikkelin, joten muutama kuvakin tuli näpsittyä. Hieromisen sijasta luento tuntui painottuvan enempi venyttelyyn, mutta mikäs siinä. Mielelläni noita itse venyttelen ja vien sitten noin muuten hierojalle.
Windyn hieronta sujui muuten kivasti, vaikken itse yrjötautisena paikalle päässytkään. Oli kuulemma vain hieman jumia takaosassa ja niskassa, muttei pahasti ollenkaan. Jees, hienoa! Daculle varattiin samalla oma hieronta sekä Digille hammaskivenpoisto. Sain muuten samaiselta klinikalta (Eläinklinikka Tähti) TET-paikan viikolle 18.-22.2.

Cloudyn kanssa ensimmäiset SM-tokotreenit on Killerin kilpatallin maneesissa 3.2 ja 10.2. Ainakin kaksi joukkueen jäsentä tunnen jo ennalta, toivottavasti muutkin ovat mukavaa porukkaa, tullaan kuitenkin treenaamaan yhdessä monet kerrat.

Ei koirat oman sairastumisen vuoksi aivan toimettomiksi ole jääneet, temppuja ollaan kolmen nuorimmaisen kanssa treenailtu. Cloudy on oppinut kumartamisen salat ja opetin sitä myös antamaan tassua, niin, että se läimäisee tassun jalankärjelleni. Windyn ja Dacun kanssa lähinnä kertailtu jo opittuja juttuja, mutta kaikille opetin kielen näyttämisen. Mitä nyt Cloudy vielä vähän opettelee, mutta Daculta ja Windyltä luonnistuu jo!


Mulla on muuten aivan mahtava idea uuteen koiratanssikoreografiaan, oikeastaan musiikki-idea johon olen keksinyt jo suurinpiirtein liikkeetkin, mutta täytyy katsoa, toteutanko sen. Ja jos toteutan, niin sopisiko moinen paremmin Windylle vai Daculle. Jää nähtäväksi.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä reeneihin. Mua houkuttais lähtee turistiks SM-tokoon, mut se kyyti ja näi. Missä ne on tänä vuonna?

    VastaaPoista
  2. Pieksämäellä kesäkuun lopussa. Vähän sen takia joukkuekin tuli tehtyä, että porukat innostuu lähtemään kun kisa on aivan nurkan takana, tästä ei aja kuin ehkä noin tunnin Pieksämäelle, että naapurissahan se melkein on.

    VastaaPoista