maanantai 24. joulukuuta 2012

Hyvää joulua!

Parin kuvan voimin meidän lauman jouluntoivotus tältä vuodelta, joka jäi melko köyhäksi, sillä otin sen kun pakkasta oli -24C, joten vain Cloudy oli kynnelle kykenevä kuvaan. Ehkä ensi vuonna parempaa kuvaa sitten?


Sitä kiinnosti ja se arvosti
Koirat saivat tänään joululahjansa, jokaiselle HK:n sinistä lenkkimakkaraa, naudan lumpiot ja kanan sydämiä. Ensi vuodelle pitää opettaa omille koirille pakettien avaaminen, vaikka miten yritin niitä paketoida helposti avattaviksi, niin jouduin loppujen lopuksi auttamaan niitä pakettien kanssa niin, ettei niille mitään työtä jäänyt. Dacu ja Digi vanhoina konkareina osasivat sen sijan pakettien avaamisen heti. Ensi vuonna omatkin koirat saavat luvan oppia moisen!

Pian luvassa juttua joululahjoista, jotka liittyy meidän (minun + koirien) yhteisiin harrastuksiin.

2 kommenttia:

  1. Miksi mä älysin tän blogin vasta nyt? Pidemmän aikaa oon manannut itekseni, että miksi teillä ei ole blogia. Ilmeisesti mulla on mennyt jotain ohi ja nyt oon fiiliksissä.

    VastaaPoista
  2. Hahah, joo oli meillä ennenkin blogi Worldpressissä, mutta meidän yhteistyö ei siellä sujunut, joten vaihdoin Bloggeriin. Eipä ole tullut ahkerasti blogia mainostettua, että useammaltakin tutulta on mennyt vähän ohi. x)

    VastaaPoista