lauantai 1. joulukuuta 2012

Hyödyllinen hylly

Vuorossa oli kotikisat, vuoden viimoiset. Ei tullut kolmosiin nousua, mutta ei me kisoista aivan tyhjin käsin lähdetty kuitenkaan.

Radat olivat yli puoli tuntia etuajassa...nice! Tuli hieman kiire koiran lämppäämisessä ja kun menin takaisin halliin, tajusin, etten ole käyttänyt Windyä vielä pissillä. Ennen kisoja/treenejä se aina haluaa mennä hallin taakse metsikköön pissille, pakkohan se oli sille nytkin suoda. Kun tultiin pissatukselta takaisin, niin mini2 hyppärin rataantutustuminen oli jo alkanut! Kiireen vilkkaa radalle harjoittelemaan rataa..
Tuo oli kyllä epätodellisin startti mikä ollaan koskaan menty. En muista siitä jälkikäteen juuri mitään. En muistanut koko rataa, koira teki itse, minä perässä. Sitten rata olikin ohitse, enkä itse muistanut koko hommaa. Jos joku olisi kysynyt vaikka että menikö koirasi pussiin, niin enpä olisi moiseen osannut vastata.

Niin sieltä vaan nolla napsahti yliajalla 2.56. Sijoituttiin toisiksi. Saatiin HauHau Champion-joulukalenteri, jota tosin Windy ei varmaan edes syö. Lisäksi minulle karkkeja, jupii!
Toiselta radalta vedettiin hylly heti alkuunsa, piti ohjata koira A:lle jonka vieressä oli putki. Estelyistä huolimatta Windy meni putkeen kuin nato, se ei tosin ollut mikään ihme, mutta ärsytti se. Yritin sitten uudelleen lähettää A:lle, jolloin Windy loikkasi putken päälle, josta sitten rimu repesi yleisössä ja tuomarikin nauroi vieressä. Ei siinä itsekään voinut enää koko hommaa voinut ottaa millään tapaa vakavasti, vedettiin rata loppuun ja otin löysemmin. Lähetin koiran kepeille kauempaa ja vielä mitä! Se teki kaiken tyylipuhtaasti ja puominkin teki loistavasti ilman mitään kontaktimokia. Kyllä oli hyödyllinen hylly, nyt sai aihetta ajatella, että minkä helvetin takia olen hidastanut sitä puomeilla ja saattanut kepit, kun sehän jo osaa?

Nyt jäädään pienelle kisatauolle, keskitytään treeneihin sekä vanhojen juttujen parantamiseen. Ensi vuonna yritetään kolmosiin nousua ja hankitaan kisakokemusta. Tuo hylly oikeasti avarti aivoja ja paljon! Meidän olisi pitänyt saada moinen pari kuukautta sitten heti radan alkuvaiheessa!

Ollaan myös saatu lunta! Cloudy tykkää aivan älyttömästi, eikä muutkaan siitä pahoillaan ole. Pitäisi vaan saada kunnon nietokset, niin päästäisiin hiihtämään! Ollaan Windyn ja Dacun kanssa käyty juoksemassa monta kertaa viikossa ja nuo osaa vetää oikein pätevästi! Tehtiin hyödyllisiä ylämäkijuoksuja sekä juoksutin myös vapaana, kun paikanpäällä ei ollut porukkaa, kuten yleensä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti